Business Partners 2018

Hieronder vind je alle vrienden en partners van JPV Festival 2018. Wil je zelf ook vriend of partner worden? Stuur dan een mail naar contact@jongprofessionalsverenigd.nl

Partners

KIEN Innovatiemeesters

De wereld om ons heen verandert in hoog tempo. Veranderingen zorgen voor nieuwe vraagstukken en deze vragen om oplossingen. Ook in de installatiebranche zijn veranderingen aan de orde van de dag. KIEN Innovatiemeesters versnelt het proces richting werkbare oplossingen. Door kennis van (technische) universiteiten en onderzoeksinstellingen te verbinden met de technologische praktijk werken we samen aan duurzame oplossingen voor maatschappelijke kwesties. KIEN Innovatiemeesters streeft naar een duurzame samenleving: nu en in de toekomst.

 

Van Dorp

Een gezonde leefomgeving maakt je een gezonder mens. Vanuit Van Dorp wordt elke dag vanuit 14 vestigingen, verspreid over Nederland, gewerkt aan het gezonder maken van onze omgeving. Als mens besteed je gemiddeld 90% van je waardevolle tijd in gebouwen. Deze gebouwen vormen daarmee het raakvlak met de gehele Van Dorp dienstverlening. Techniek vormt onze basis, maar wordt in toenemende mate ondersteund door Artificial Intelligence vanuit Big Data, Internet of Things en Augmented Reality. Deze Digital Office Transformation zorgt ervoor dat onze mensen met kennis en respect het verschil kunnen blijven maken. Van Dorp is vriend van JPV Festival omdat het dé ontmoetingsplek voor jonge professionals die zich interesseren in ‘de gebouwde omgeving’ en snelle technologische ontwikkelingen die hierbij gepaard gaan.

 

Vrienden

HumbleBuildings

HumbleBuildings is een totaal vastgoedadviesbureau. Wij richten ons op ICT, inspecties, vastgoedbeheer en advies voor alle disciplines binnen het vastgoed van onze opdrachtgevers. Alles wat we doen draait om het creëren of onderhouden van een gezond, slim en efficiënt gebouw. Waarbij er focus is rondom digitalisering binnen de gebouwde omgeving. Het zit bij ons in het DNA om gave en creatieve ideeën met elkaar te delen en gezamenlijk op zoek te gaan naar oplossingen. Onze kennis en ervaringen brengen wij graag over tijdens het JPV Festival aan de Young Professionals om elkaar te inspireren!

Duurzaam Gebouwd

Duurzaam Gebouwd is hét landelijke integrale kennisplatform voor beslissers binnen de bouw- en vastgoedsector op het gebied van duurzaamheid. De website DuurzaamGebouwd.nl brengt alle informatie over de markt, verduurzamingsopgaves, trends en ontwikkelingen op het gebied van duurzaam bouwen samen. Sinds de oprichting in 2009 biedt het platform essentiële marktinformatie, kennis en inspiratie over de ontwikkelingen in de (duurzame) wereld van morgen.

 

Fläktgroup

FläktGroup is de leidend strategische partner voor slimme energie-efficiënte binnen lucht en kritische lucht oplossingen. Wij zijn technologisch leider die de hoogste kwaliteitsnormen biedt voor verbetering van lucht comfort, veiligheid en welzijn.
FläktGroup is Vriend van JPV Festival geworden om de technologische ontwikkelingen mogelijk gemaakt door de Young Professionals te ondersteunen. Wij ontwikkelen ons als organisatie constant om klaar te zijn voor de toepassingen van de toekomst, JPV Festival sluit hier perfect bij aan.

Hike

Creatieve innovatie voor merken en producten die game changing willen zijn.
Concredibles biedt creatieve oplossingen. Voor onze partners bedenken we concepten, werken deze uit, maken merken, geven richting, visie en strategie, en realiseren uitingen. De focus ligt op nieuwe ideeën en oplossingen. Merken en producten die het roer om willen gooien, net komen kijken of nog niet eens bedacht zijn.

Wij geloven in de kracht van het zelf doen. Als team zetten we dan ook eigen initiatieven op, met of zonder klant. Alles omtrent creativiteit en interactie zolang het vernieuwend, next-level of game-changing is.

https://www.concredibles.com/nl/

 

Fountainheads

De trendverkenners en innovatieversnellers bij Fountainheads geloven dat inspiratie leidt tot nieuwe kennis en inzichten. Wij merken dat leren en ondernemen vanuit de toekomst je verder brengt dan de gegevens uit het verleden te extrapoleren naar de toekomst. Door anders te kijken zie je zoveel meer. Wij geloven dat delen het nieuwe hebben is. En geven het nieuwe krijgen. Wij geloven dat je waarde creëert wanneer je je interne organisatie verbindt met de buitenwereld. Wij geloven dat kennisdelen leidt tot nieuwe inspiratie en inzichten. Elke dag snuiven wij weer nieuwe informatie op om onze inzichten aan te scherpen. Wij worden enthousiast als anderen in beweging komen doordat wij onze kennis delen. Stilstaan is in onze ogen geen optie. Zeker niet in dit nieuwe tijdperk. Wij houden ervan om samen met ondernemers hun business te verbinden met de toekomst en het onbenut potentieel te ontdekken. Wij inspireren je graag op jouw reis naar jouw “Great Unknown” we verbinden jou graag met je toekomst. Fountainheads – Adapt or die!.

Fountainheads neemt ook de verantwoordelijkheid op zich om business event concepten te bedenken en te organiseren. Naast Backcastingsessies, Inspirerende Dialogen en ToekomstTafels die als instrument kunnen worden ingezet denken we graag mee met de opzet van je event. We hebben een uitgebreid netwerk van ‘unusual suspect’ keynote sprekers en demonstraties voor FutureLabs.

We nemen in voorkomend geval graag de totale event organisatie van je over.

www.fountainheads.nl

Twitter @fntheads